top of page

1С:CONTABILITATEA PENTRU MOLDOVA 3.0

«1C:Contabilitate 8» — este cel mai popular program de contabilitate care poate aduce automatizarea contabilității la un nivel cu totul nou. Un produs și servicii convenabile conectate la acesta vă vor permite să rezolvați eficient problemele serviciului de contabilitate al oricărei afaceri.

1С:Contabilitate 8» (v. 3.0) — o nouă versiune a popularului program pentru automatizarea contabilității și contabilității fiscale în organizațiile comerciale. A fost creat pe platforma tehnologică modernă „1C:Enterprise 8”. Programul a absorbit tot ce este mai bun care a fost implementat în versiunile anterioare, iar noul care a fost creat ținând cont de experiența de lucru cu numeroși utilizatori și parteneri ai 1C..

„1C: Contabilitatea 8” vă permite să păstrați evidențe în program pentru întreprinderile angajate în orice tip de activitate comercială (comerț, producție, prestare de servicii).

Interfața programului este ușor de personalizat pentru nevoile unui anumit utilizator, făcând munca convenabilă și confortabilă. În funcție de sarcinile stabilite pentru angajatul care lucrează în program, puteți activa sau dezactiva funcționalitatea pentru domenii individuale de contabilitate:

  • contabilitatea activelor fixe și a imobilizărilor necorporale;
  • contabilitate în valută;
  • contabilitate cu amănuntul;
  • contabilizarea tranzacţiilor intermediare etc.

Dacă o anumită funcționalitate este dezactivată, atunci secțiunile corespunzătoare, documentele sau cărțile de referință asociate cu aceasta sunt excluse automat. Aceasta înseamnă că interfața devine mai simplă și mai convenabilă, permițându-vă să găsiți rapid comenzile și detaliile de care aveți cu adevărat nevoie.

„1C: Contabilitatea 8” vă permite să automatizați nu numai activitatea departamentului de contabilitate al întreprinderii, ci și a altor servicii, de exemplu, departamentul de vânzări (emiterea facturilor de plată, borderouri, facturi) sau directori (monitorizarea principalelor activități financiare). indicatori).

bottom of page